| 2017. november. 24. | 1 perc olvasás

Szombaton nyit a Soproni Műjégpálya

Ebben az esztendőben sem maradnak pálya hiányában a jeges sportok szerelmesei városunkban, hiszen a már megszokott helyen, a Városi Stadion mögötti területen a műjégpályának otthont adó sátorban a műszaki berendezések kontrolljával és a szükséges szerelési munkálatokkal már végeztek az üzemeltetők és már a jégkészítés utolsó folyamatai zajlanak.

A közel 1100 négyzetméteres sátorban a 800 négyzetméteres jégpálya szombaton nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, ahol már az utolsó simításokat végzik az üzemeltetők. 

A hagyományokhoz híven a jégpálya nem csak a helyi felnőtt és a korosztályos jégkorongcsapatok otthona lesz, hanem sportolási lehetőséget biztosít a lakosság számára is a szabadidőpontokban, de szervezett csoportos korcsolya oktatás is lesz valamint szerepel a tervek között a JÉGDISCO elnevezésű rendezvény lebonyolítása is, ami mindig nagyon népszerű esemény. 

A tervek szerint a műjégpálya március végéig üzemel majd, amely minden bizonnyal minden korcsolyázó számára egy remek hír. 

 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek