Sztárelőadók énekelnek Sopronról!

A leghűségesebb város éppen 100 éve, az 1921-es népszavazáson döntött a Magyarországhoz való tartozás mellett. Ennek apropóján született meg most a Sopron felé című dal, melyet júliusban mutatnak be először. A Sopron felé című dal szerzői és előadói kivétel nélkül örömmel indulnak a hűség városa felé.

A Road Movie Allstars csapat tagjai Lábas Viki (Margaret Island), Rúzsa Magdi, Schoblocher Barbi (Blahalouisiana), MC Columbo (Irie Maffia, Brains) Járai Márk és Marsalkó Dávid (Halott Pénz), valamint Jumodaddy (Irie Maffia, kelemen Kabátban).
A dal videóklipjét és a Road Movie Guide Tillával című műsort június második felében forgatják Sopronban. Szeretnénk, ha a klipben és a guide-ban bemutatkozna a vendégszerető város, ezért a szervezők felhívással fordulnak a soproniakhoz.

FELHÍVÁS!

Keresik azokat az ismert soproniakat, akik házigazdaként fogadják majd a dal előadóit. Terveik szerint ők mutatják meg nekik és a nézőknek Sopron ismert és eldugott kincseit, helyeit. Olyan házigazdákat keresnek, akik országosan ismert soproniak, vagy helyben fontos szereplők, akikre büszkék a soproniak.
Keresik azokat a helyeket és történeteket is, amelyeket meg kell mutatni, el kell mesélni - akár a klipben, akár a Road Movie Guide-ban.
A helyszínekre vonatkozó javaslatokat és házigazda-jelöléseket bárkitől szívesen várnak június 10-ig az [email protected] e-mail címen.

A klipben a soproniak saját üzeneteiket, akár rajzaikat is elküldhetik a dal előadóinak és mindenkinek, akit szeretettel várnak Sopronba. Ha van kedved üzenni és részt venni a klipforgatáson, a fenti e-mail címen jelezd ugyancsak június 10-ig. A forgatás napjáról és a részletekről e-mailben egyeztetünk minden jelentkezővel.
 

Legnépszerűbb cikkek