Születésnap faültetéssel a Jereván lakótelepen

  2020. október 14. - www.sopronmedia.hu

A Patent Cégcsoport idén ünnepelheti alapításának 30. évfordulóját. Látványos ünnepségek helyett a területi igazgatóság székhelyein, így Sopronban is 30 db életerős fát ültettek el. Városunkban a Jereván lakótelepen található Ibolya-tó partjára kerültek a növények.

30 darab fát ültettek el a cégcsoport vezetői Csiszár Szabolcs alpolgármester, Tóth Éva a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke és Magas Ádám önkormányzati képviselő közreműködésével. A Patent cégcsoport elkötelezett a fenntartható jövőért tett erőfeszítések területén, támogatja és segíti egy zöldebb világ megteremtését mondta az eseményen Trulik Marietta területi igazgató.

„A közösségi szerepvállalásra is kiemelt figyelmet fordítunk, így az ünneplés helyett inkább a városnak szeretnénk adományozni születésnapunkon. A 30 fa elültetésével kapcsolatban szeretnénk sugallni, hogy Sopronban is elketölezettek vagyunk a környezettudatos jövő megteremtésében – összegezte gondolatait Trulik Marietta.

fotó:Fodor Regina

fotó:Fodor Regina

„Örömmel fogadunk minden hasonló kezdeményezést – mondta Csiszár Szabolcs alpolgármester a helyszínen.Hozzátette, az önkormányzat számára is kiemelten fontos a környezet védelme.

„Mindent megteszünk a városunkért, és Sopronban is kiemelt figyelmet fordítunk a környezet védelmére, hiszen a jövőnk, és a minket követő generációknak is szüksége van élhető térre, ezért is fontos ez a felajánlás hangsúlyozta Csiszár Szabolcs.  

fotó:Fodor Regina

Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke a közösség nevében köszönte meg a cégcsoportnak, hogy megvalósulhatott a fásítási program.

 - Példamutatónak tartom, hogy cégek, civil szervezetek és társaságok, mindazok, akiknek van olyan a birtokukban, ami szakértelmet és elkötelezettséget igényel, azt a formáját választják az ünneplésnek, hogy a közösségért tesznek valami fontosat.  Az a felelősségérzet, amit ez a cég mutatott saját évfordulója kapcsán, mindannyiunk javára szolgál, és a közösségi elköteleződésnek a legkövetendőbb példája. Nagyon köszönjük!- mondta Tóth Éva.

Az Ibolya-tó partjára változatos fajtájú egyedeket ültettek, melyek különböző formájú lombot nevelnek és eltér a virágzási idejük is. 

fotó:Fodor Regina

Kérem, várjon... Kérem, várjon...