| 2019. szeptember. 1. | 1 perc olvasás

Szüreti vigasság Balfon

Felvonulás, konceretek, vidám hangulat jellemezte a XXI. Balfi Szüreti Napot. Nem csak a településrészről érkeztek vendégek a sportpályán kialakított sátorba, de a környező falvakból és Sopronból is kíváncsiak voltak a vigasságra.

Vidám hangulatú felvonulás indult a település központjából, helyi csoportok erre az alkalomra kitalált koreográfiákkal szórakoztatták a nézelődőket. A traktoros menetben sokan a pótkocsikon ülve haladtak, miközben frissítőket fogyaszthattak.

Képes beszámolónkat a felvonulásról cikkünk végén találják.

A Balfi Szüreti Napok jó alkalmat nyújt a közösségek összekovácsolásához mondta el kérdésünkre a Balfi Településrészi Önkormányzat elnöke. Péli Nikoletta örömét fejezte ki, hogy évről-évre ennyi embert mozgat meg az esemény.

Balf környékén vannak a legjobb dűlők a Soproni Borvidéken, ezzel köszöntötte a vendégeket dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok. MInt kiemelte, nem a helyi borászatoknak kell egymással versenyezni, hanem felül kell múlni más borvidékek termékeit. Ehhez a munkához az önkormányzat minden szükséges segítséget megad az ágazat szereplőinek.

A sportpályán felállított sátorban fellépett a Brass Line csapata, a Soproni Testvériség Néptánccsoport és a Pendelyes Tánccsoport is. Nagy sikert aratott az Ocho Macho és Kis Grofo koncertje, az éjszakába nyúló mulatság a Flört és a Repeta zenekarok műsorával zárult.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek