| 2019. június. 4. | 1 perc olvasás

Talált pénztárcát vitt magával Sopronban

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik ismeretlen elkövető azonosításához.

A Soproni Rendőrkapitányság a 08050/434/2019. bűnügyi számon jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. április 2-án 16 óra körül Sopronban, egy Lófuttató utcai bolt eladóterében, válogatás közben a kihelyezett árukra tette le pénztárcáját egy vásárló, majd azt ottfelejtette. A képen látható ismeretlen férfi észrevette, hogy a tárca ott maradt, azonban erre nem hívta fel a sértett figyelmét, hanem azt a benne lévő készpénzzel és bankkártyákkal együtt magához vette, majd az üzletből távozott. A pénztárcát, vagy annak tartalmát az elkövető, az eltelt időben sem juttatta vissza tulajdonosának.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiről a biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Legnépszerűbb cikkek