| 2021. május. 11. | 1 perc olvasás

Támogatás a Traumatológiai Osztálynak

A Rotary Club Sopron ötszázezer forinttal támogatta a Soproni Gyógyközpont Traumatológiai Osztályát. Az adományból megtörtént a kórházi egység nyílászáróinak külső hővédő fóliázása, amivel tovább javult az ellátottak és az osztály dolgozóinak komfortérzete.

A jótékonysági szervezet jó kapcsolatot ápol a Soproni Gyógyközponttal, adományaival már több alkalommal támogatta a betegellátás különböző területeit. „A Rotary Club Sopron az eddigi felajánlásaival összhangban reméli, hogy támogatását a járványhelyzet elmúltával a jövőben is töretlenül tudja folytatni, szolgálva a szűkebb és tágabb közösségünket” – mondta el az adomány jelképes átadásán Varga Gábor elnök, Cserta László Rotary-tag jelenlétében.


Fotó: Soproni Gyógyközpont

A Soproni Gyógyközpont képviseletében Kozmáné Farkas Katalin gazdasági igazgató köszönte meg a jótékonysági szervezet felajánlását. A Traumatológiai Osztály nevében dr. Sztancs György osztályvezető főorvos méltatta az adomány jelentőségét. Hangsúlyozta: a nyílászárókra került külső hővédő fóliázás csökkenti a beáramló hő mennyiségét, ezáltal javítja a betegek komfortérzetét és az osztály dolgozóinak munkakörülményeit is.

Borítókép; Soproni Gyógyközpont weboldala 

Legnépszerűbb cikkek