| 2021. november. 21. | 1 perc olvasás

Táncban mutatták be a szerelmet

A Dirty Dance Sopron táncosai lepték el a Várkerületet vasárnap kora délután. A flashmob témája a szerelem volt. Az egyesület közel 150 táncossal képviseltette magát. A tánc fináléjához rengeteg "hobbitáncos" is csatlakozott, akik a Dirty Dance Sopron felhíváshoz csatlakozva tanulták meg a koreográfiát.

Tavaly ősszel nagy siker övezte a Dirty Dance Sopron flashmobját, ennek köszönhetően idén is közös tánccal lepték meg a járókelőket. "Közel 300-an voltunk az idei flashmobon, a múlt év  produkciója után úgy döntöttünk, érdemes hagyományt teremteni ebből" - mondta el Horváth Zoltán, a Dirty Dance Sopron vezetője. 


forrás: Máthé Alexandra

A tánc szeretete tartja össze a tagokat, ezt is szerették volna átadni ezzel az alkalommal. "Felhívást tettünk közzé, amelyben egy, az internetre feltöltött videó alapján tanulhatták meg a "külsősök" a koreográfiát. Számos iskola és korosztály jött el ma ide, a Mária-szobor környékére, és vett részt az önfeledt táncban. A műsor végén meglepetés is volt,  a táncot egy valódi lánykérés pecsételte meg. A szervezők elmondták: érdekesség, hogy a pár egyszer már volt házas, majd az élet úgy hozta,  hogy külön utakon folytatták, de nemrég újra egymásra találtak évekkel később, és szerelmüket ismét megpecsételték.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek