| 2019. május. 23. | 1 perc olvasás

Taroltak az idősek - sportnap nyugdíjasoknak a Jerevánon

A Jereván lakótelepen működő Lővéri Nyugdíjasklub rendkívül aktív, kulturális eseményeket - előadásokat, kiállításokat, zenés rendezvényeket szervez, történelmi helyeket keres fel, résztvesz országos versenyeken, közösségként megünnepli a jeles napokat, és immár rendszeresen szervezi meg sportnapját is.

Az eseményt a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata és a város Sportfelügyeleti Csoportja is támogatta. Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi önkormányzat elnöke  elmondta: a közösség erősítése, a jó hangulatú együttlét, az egymásra  figyelés minden közösségben fontos érték, amit támogatni nem csak öröm,  de kötelesség is. A Jereván minden közösségével nagyon eredményes a  közösséget gyarapító az együttműködés, legyen az iskola, óvoda, egyházi  közösség, vagy éppen sportegyesület. Ez az alapja a fejlődésnek, amely a Jereván lakótelepen szemmel láthatóan tapasztalható.

Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő hozzátette: a sportfelügyeleti csoport örömmel vett részt a szakmai segítségben, mert a nyugdíjasok aktivitása, elkötelezettsége jó példa arra, hogy a mozgás a sport minden korosztály számára elérhető és elengedhetetlenül fontos.

Legnépszerűbb cikkek