| 2021. december. 8. | 1 perc olvasás

Társasjáték-délután a Benedek Elek Pedagógiai Karon

Közel hetven elsőéves óvodapedagógus-hallgató mutatta be a saját maga által készített társasjátékot szerda délután a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán. A kreatív projekten a tanulók közel fél éven át dolgoztak.

A Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán szinte már hagyomány, hogy az elsőéves hallgatók a Játék pedagógiai feltételei című tantárgy keretében elkészítik a saját társasjátékukat. A kreatív projekten a tanulók közel fél éven át dolgoztak, nagyon sokszínű alkotások születtek, mert minden hallgató egyénileg készítette el a saját játékát az általa választott témában és anyagokkal.
- A társasjáték az óvodás korosztály, különösen az 5-6 éves gyermekek szempontjából nagyon fontos eszköz, hiszen a szabály alapú játékokon keresztül a gyermekek megtanulják a szabályok betartását – emelte ki dr. Hartl Éva, a Soproni Egyetem Neveléstudományi és Pszichológiai Intézetének egyetemi docense. 

A projekt kivitelezésében dr. Pásztor Enikő adjunktus és Bolláné Hajdú Ildikó mesteroktató segítette a diákokat.
Az elkészült alkotásokat a hallgatók megtarthatták, valamint lehetőségük nyílt felajánlani nehéz helyzetben lévő gyermekek számára is. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek