| 2022. augusztus. 25. | 1 perc olvasás

Tartalmas programokat szervezett nyáron a Horváth József AMI

Idén is tartalmas nyáron van túl a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola. Számos fellépéssel, hangversennyel készültek tavasszal a diákok, valamint hagyományos balatoni táborukat is megtarthatták.

Játékos feladatokon keresztül ismerkedtek a gyerekek a zene alapjaival a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola táborában. A két év járvány miatti kihagyás után nagy lendülettel fogtak munkába a tanárok, és a növendékek is. Lampert Tünde, az intézmény igazgatója elmondta; tavasszal nagy örömükre minden visszaállhatott a régi kerékvágásba.
- Az elmúlt évek kihagyásai után nagyon örültünk a márciusi nyitásnak. Rengeteg koncertet szerveztünk, hogy a növendékeink megmutathassák tudásukat, színpadra állhassanak. A balatoni táborunkat is újra meg tudtuk szervezni – mondta el Lampert Tünde, a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

A héten olyan fiatalokat fogadtak a táborban, akik érdeklődnek a zene, és a hangszerek iránt és akár később a zeneiskola tagjai lehetnek – Azok a gyerekek, akik most itt vannak, még nem az iskola tanulói, viszont megismerkedhetnek a zeneiskolával, a hangszerekkel. Ritmusos, körjátékos foglalkozásokat szervezünk számukra, illetve kirándultunk, megnéztünk egy orgonát, és helyet kapott a hagyományos zenevár programunk is – tette hozzá Lampert Tünde.

A zeneiskolába az alkalmassági pótmeghallgatást pénteken négy órától rendezik az intézmény C épületében. Bővebb információkat a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola facebook oldalán találhatnak.

Legnépszerűbb cikkek