| 2019. október. 15. | 1 perc olvasás

Táskákat lopott a csornai férfi

A csornai rendőrök befejezték egy 32 éves helybéli férfival szemben indult nyomozás vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 11-én arról, hogy egy ismeretlen ellopta a sértett táskáját, amit ő előzőleg a kerékpárjának hátsó csomagtartójában helyezett el. Ezt követően - két héten belül - további két, hasonló módon eltulajdonított táskáról is érkezett bejelentés.

A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeképpen látókörbe került egy 32 éves helybéli férfi, aki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. A nyomozók H. Csabát elfogták, a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, majd lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsított elismerte a neki felrótt cselekményeket és elmondta, hogy mindhárom esetben kerékpárral a bicikliző asszonyok mögé tekert, és a csomagtartóban elhelyezett táskájukat menet közben kivette, majd gyorsan elhajtott. Az ellopott táskákból csak a készpénzt vette ki, az iratokat és egyéb értékeket különböző szemetesekbe, illetve útközben eldobta, amelyek helyszíneit kihallgatásán meg is mutatta a rendőröknek.

A Csornai Rendőrkapitányság a férfival szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

Felvételek forrása: www.police.hu

Legnépszerűbb cikkek