| 1 perc olvasás

Tavaszköszöntés a Ciklámen Nyugdíjas Klubban

Tavaszköszöntő rendezvényt tartottak a Ciklámen Nyugdíjas Klubban kedd délután. Az eseményen a húsvéti hagyományoknak megfelelően az urak locsolással is készültek, valamint húsvéti sonka és sütemény is került a tavaszi virágokkal díszített asztalra.

Fotó: Rombai Péter

A nyugdíjas években az idő új értelmet nyer, és a Jereván lakótelepen működő nyugdíjas közösségekben éppen az örömteli, értelmes közösségi életet támogatja a településrészi önkormányzat. Nyilván a nyugdíjas lét tempója is megváltozik, de szükség van a közösségre és azokra az alkalmakra, amelyekre készülni lehet, amelyek során aztán nagyon jó hangulatú és tartalmas órákat tölthetnek el közösen a klubtagok. Ezért is fontos, hogy minden jeles napot, egyházi ünnepet megünnepelnek és minden olyan alkalmat igazán széppé tesznek örömmel és egymásra figyeléssel. A jeles programon részt vett Tóth Éva, a Jereván Lakótelep településrészi önkormányzatának elnöke, aki kihangsúlyozta:

Nagyon fontos minden közösségnek az, hogy össze tudnak jönni és mindezt közös élményként megélik, de ez élmény nekünk is, akik itt meghívott vendégek vagyunk, vagy akik részt vehetünk, támogathatjuk ezeket az alkalmakat. Ez mindig élmény, hiszen mindig tudatosul bennünk, hogy igenis az ünnepek azok, amelyek a hétköznapokra erőt adnak és felemelnek.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek