Téglajegyek a Bánfalvi Evangélikus Templomért

Téglajegyek árusításával gyűjt a Ágfalvi és Sopronbánfalvi Társult Evangélikus Egyházközség a Bánfalvi Evangélikus Templom lépcsőjének és járdájának felújítására.

- Van egy álmom... Arról, hogy a bánfalvi evangélikus templom egyszer olyan szép lesz, hogy csodájára járnak... Van egy álom arról, hogy ennek a templomnak a külső homlokzata megújulhat... Van egy álom arról, hogy a nyílászárók is templomhoz méltóak lesznek, és majd színben harmonizálnak a gyönyörű toronyóránkkal...
Őszintén remélem, hogy a megújuló bánfalvi templom nem csak az én álmom - olvasható Ágfalvi és Sopronbánfalvi Társult Evangélikus Egyházközség weboldalán.

Az Ágfalvi és Sopronbánfalvi Társult Evangélikus Egyházközség egyházi pályázatokon és a várostól kapott támogatáson elnyert egy akkora összeget, amivel a nyílászárók cseréjét és a külső homlokzat felújítását nagyrészt fedezni tudja. Szeretnék azonban megcsináltatni és akadálymentessé tenni a templom lépcsőjét, az épülethez vezető járdát valamint a megoldani csapadékvíz elvezetését. 

Az ezekhez szükséges összegből hiányzik még legalább hárommillió forint. A fennmaradó összeget a Sopronbánfalvi Evangélikus Egyházközség téglajegyek árusításával szeretné összegyűjteni. 

- A téglajegy vásárlásának legegyszerűbb módja, ha az összeget a számlaszámunkra utalják, vagy megvásárolják készpénzben a vasárnapi istentiszteleteinken. Ha máskor szeretnének készpénzben fizetni, keressék telefonon Heinrichs Eszter lelkészt (06 20 824 26 11), vagy Juhász Rita gyülekezeti tagunkat! (06 20 915 3660) - olvasható az egyházközség honlapján. 

A számlaszámok:

Sopronbánfalvi Evangélikus Egyházközség
Magyarországról: 12094002-00383888-00100005 Raiffeisenbank Sopron
Külföldről: HU971209400200383888-00100005 UBRTHUHB

Az utalásnál kérik, hogy tüntessék fel a közlemény rovatba azt a szót, hogy „Téglajegy”, és írják oda a címüket is, ahová postázni tudják a "jegyeket".

Legnépszerűbb cikkek