| 2017. április. 14. | 1 perc olvasás

Tematikus garantált séták Sopronban!

Ingyenes és tematikus garantált séták várják az érdeklődőket városunkban. A szervezők hat különböző tematikus városi túrával készülnek a szezonban és a hosszú hétvégéken.

A tematikus garantált séták már a húsvéti hosszú hétvégén indulnak, majd lesznek a május 1-i hétvégén, pünkösdkor, az október 23-i hétvégén, karácsonykor, valamint a szezonban minden pénteken. A látogatók részt vehetnek Klasszikus belvárosi séta, Szakrális Sopron, Sopron a leghűségesebb város, A poncichterek világa, Tündérösvényen és A soproni fenyves erdő aljában tematikájú sétákon.

A túrák a Tourinform iroda elől, pénteken és szombaton 16 órakor, vasárnap és hétfőn pedig 10 órakor kezdődnek. Ezek a sétákhoz előzetes bejelentkezés szükséges a sétát megelőző nap 18 óráig, a maximum létszám 40 fő lehet. A részvételi díj 490 Ft/fő, amelyet a séta kezdetéig kell befizetni a Tourinform Irodában.

Május 3-tól szeptember 30-ig szerdánként és vasárnaponként belvárosi séta indul a Tűztorony elől, szombatonként pedig erdei túra kezdődik a Hotel Lövér előtti buszmegállóból. Ezek a rendezvények ingyenesek, minimum létszám és előzetes jelentkezés sem szükséges a részvételhez.

 

Legnépszerűbb cikkek