| 2018. január. 30. | 1 perc olvasás

Térségükben is elkezdődtek a Bozsik-tornák

Sopron térségében is elkezdődtek a töretlen népszerűségnek örvendő Bozsik-tornák, ahol az utánpótlás korosztályok ifjú labdarúgó palántái bizonyíthatják a foci iránti tehetségüket és szeretetüket.

A hétvégén Nagycenk látta vendégül a térségből érkező utánpótláscsapatokat, ahol a vendéglátó csapat mellett az SC. Sopron, Kópháza, Sopronkövesd, Sopronhorpács, Lövő és a Fertőmenti SE. tehetségei játszottak igazán izgalmas mérkőzéseket. 

A focis délelőttön  a gyerekek a labdarúgás iránti szeretetüket és a mozgás örömét szervezett formában tudták kifejezni, ahol elsősorban nem az eredményesség, hanem a testmozgás és a sportolás lehetőségének biztosítása volt a fő szempont, amelyel éltek is az egyesületek és örömmel hozták el korosztályos csapataikat.  

A remekül megszervezett tornán a gyerekek óriási lelkesedéssel, igazi kis közösségeket alkotva léptek a parkettre, amely mérkőzéseken roppant sportszerűen játszottak és egymást buzdítva segítették társaikat amikor éppen pihenőn voltak. 

Természetesen számtalan gól született a mérkőzések összességét tekintve, de hagyományosan ahogy az lenni szokott konkrét eredményhirdetést nem tartanak a Bozsik-tornákon, azonban az edzői dicséretek nem maradtak el és a szervezők jóvoltából  mindenkinek járt egy-egy szelet csokoládé is. 


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt
A Nagycenk SE. és az SC. Sopron játékosai
A Nagycenk SE. és az SC. Sopron játékosai
fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek