TeSzedd! akció – a GYSEV munkatársai is gyűjtik a szemetet

A GYSEV Zrt. is csatlakozott idén a TeSzedd! akcióhoz. A vasúttársaság munkatársai több helyszínen is szervezetten gyűjtik a hulladékot – leginkább vasútállomások környékén, illetve a vasúttal határos területeken.

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció április 18-től 24-ig tart. A GYSEV Zrt. munkatársai idén ismét részt vesznek az országos „nagytakarításban”. Március 20-án, szerdán Vas megyei, március 22-én, pénteken pedig Győr-Moson-Sopron megyei helyszíneken folytatnak szemétszedést.

Szentgotthárd, Kőszeg, Répcelak, Szombathely állomás és Szombathely rendező pályaudvar, emellett Sopron állomás, Sopron rendező pályaudvar, Győr GYSEV pályaudvar, Sopron Déli pályaudvar és Erzsébet kert, valamint a Hotel Sopron környéke – ezeket a helyszíneket próbálják lehetőségeikhez mérten tisztábbá varázsolni a vasúttársaság munkatársai.

A GYSEV részéről a két napon mindegy százhúszan vesznek részt a TeSzedd! akcióban, a vasúttársaság munkatársai szervezett, 8 – 15 fős csoportokban gyűjtik a hulladékot. A GYSEV-es résztvevőknek is a szervezők biztosítanak hulladékgyűjtő zsákokat és védőkesztyűt.

Legnépszerűbb cikkek