| 2020. november. 5. | 1 perc olvasás

Tíz fát ültettek a Stadion Üzletháznál

A Stadion Üzletház vállalkozói, a soproni önkormányzat, a Soproni Városszépítő Egyesület és a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. összefogásaként csütörtökön tíz fát ültettek az üzletház elé, így újra fasor díszíti a járda és az úttest közötti zöldterületet.

Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője felelevenítette, hogy az üzletház vállalkozói keresték meg azzal a szándékkal, hogy szeretnék újra fasorral díszíteni azt a szakaszt, ahol korábban is fák adtak árnyékot az embereknek, de elöregedésük miatt ki kellett vágni azokat.

Az ültetésbe bevonták a Soproni Városszépítő Egyesületet, a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt.-t, valamint a városrész önkormányzati képviselőjét, Magas Ádámot.


Fotó: Fodor Regina

Barcza Attila kiváló kezdeményezésnek nevezte az ültetést, úgy fogalmazott, hogy „minden egyes elültetett fa befektetés a jövőbe”. Hozzátette, hogy azért is állt az ügy mellé, mert hisz abban, hogy a „környezetvédelemről nem beszélni, hanem cselekedni kell”.

Magas Ádám képviselő is megköszönte a vállalkozók ötletét, majd reményét fejezte ki, hogy több hasonló kezdeményezés is útjára indul a városban.


Fotó: Fodor Regina

Fotó: Fodor Regina

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek