| 2019. március. 8. | 1 perc olvasás

Több járatot is érint a március 15-i ünnepség Sopronban

Sopronban a március 15-i városi ünnepség miatt azon a napon 8.45 órától 12.00 óráig a Petőfi tér teljes lezárásra kerül. Ez helyi autóbuszjáratokat is érint.

A 7205 (33) Sopron – Sopronkőhida – Fertőrákos, a 7209 (14) Sopron – Balf – Kópháza, a 7210 (5T) Sopron – Fertőd – Kapuvár és a 7242 (32) Sopron – Harka, valamint a 12-es jelzésű helyi autóbuszvonalakon közlekedő járatok terelőútvonalon, mindkét irányban a Várkerületen keresztül közlekednek.

A lezárás ideje alatt a fenti járatok Sopron, autóbusz-állomás illetve a Jereván lakótelep felől nem érintik az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyet, helyette a „Várkerület, Mária-szobor” és a „Várkerület, Ötvös utca” megállóhelyeken állnak meg.

Visszafelé az 5T, 12 és 32 jelzésű járatok a lezárás ideje alatt nem érintik a „Széchenyi tér” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, helyettük a „Várkerület, Ötvös utca”, a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken állnak meg.

A 14 és 33 jelzésű járatok visszaútban nem érintik a „Várkerület, Ötvös utca” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, helyettük a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken állnak meg.

Rossz idő esetén az ünnepséget a Soproni Petőfi Színházban rendezik meg, ebben az esetben a fenti elterelésre nem kerül sor.

Legnépszerűbb cikkek