| 2021. január. 4. | 1 perc olvasás

Több mint 100 kép érkezett a SopronMédia fotópályázatára, hamarosan közönségszavazás indul

Rengetegen neveztek a szerkesztőségünk által meghirdetett ünnepi fotópályázatra a 2020-as év utolsó hónapjában. Varázslatos Sopron jeligére vártuk az alkotásokat; a pályázat lezárult. Köszönjük, hogy ennyien megosztották velünk szemet gyönyörködtető képeiket! A következő napokban a zsűrizés lesz a feladatunk, ezt követően pedig kihirdetjük a helyezetteket.

A szerkesztőségi zsűrizés során kiválasztunk 10 képet, amik közönségszavazáson vesznek részt a Facebook - oldalunkon, ezt követően hirdetjük ki a dobogósokat. Mivel rengeteg remek felvétel érkezett, a döntés nehéz, ezért a versenyt január 10-én zárjuk.

A szerkesztőségi zsűri munkáját véleményével segíti a Soproni Fotóklub elnöke Hipságh Gyöngyi és a Soproni Fotóművészeti Kör elnöke, Ujvári Gábor.

A versenyzők között értékes ajándékok találnak gazdára. Együttműködő partnerünk, a Master Partner felajánlása nyomán az első helyezett egy HP nyomtatót, a második egy power bankot, a bronzérmes pedig egy pendrive-ot nyer.

Rengeteg olyan fotót kaptunk, ami a jelenlegi pályázati elbírálásba, a karácsonyi téma kapcsán sajnos nem kerülhetett bele. Köszönjük e képek készítőinek is, hogy jelentkeztek, és várjuk majd őket a közeljövőben meghirdetendő fotópályázatunk résztvevői közé!

A pályaműveket ebben a Galériában és a SopronMédia Facebook oldalán is meg lehet tekinteni, a pályázat további részleteit pedig IDE kattintva olvashatja el!

Legnépszerűbb cikkek