| 2017. augusztus. 28. | 1 perc olvasás

Több mint 700 fő teljesítette a Liszt Ferenc kerékpártúrát vasárnap

Tizennegyedik alkalommal került megrendezésre a Liszt Ferenc Kerékpártúra, amelynek útvonala a hagyományoknak megfelelően a Harka, Sopronnyék (Neckenmarkt), Doborján (Raiding) majd onnan ismét Harka állomások útvonalát ölelte fel.

Ahogy az már hagyomány a kerékpártúra Liszt Ferenc rapszódiájának hangjaira indult el vasárnap, amit Harka polgármestere Szabó Károly indított útjára és amelyen idén több mint 700 fő indult el. 

A nagy meleg ellenére jó hangulatban került sor már a gyülekezőre is, ahol szinte mindenki régi ismerősként üdvözölte egymást, hiszen ez egy olyan közösségi esemény, ahol bizony minden esztendőben egy közös élménnyel és új barátokkal is gyarapodhat az ember.  

A jelképes rajt után jó hangulatban telt a túra, amelynek célállomásán Doborjánban, Liszt Ferenc szülőházánál elhelyezték az emlékezés koszorúját, majd egy pihenő után visszaindultak Harkára. 

A visszaérkezést követően a résztvevőket a rendezvénysátorban ebéddel, tombolasorsolással és programok sokaságával várták a szervezők, ahol idén is a remek hangulat volt a főszereplő. 

 


fotó: Papp Vilmos / Liszt Ferenc kerékpártúra facebook

fotó: Papp Vilmos / Liszt Ferenc kerékpártúra facebook

fotó: Papp Vilmos / Liszt Ferenc kerékpártúra facebook

Legnépszerűbb cikkek