| 2022. február. 28. | 1 perc olvasás

Több szervezeten keresztül is adományozhatnak az Ukrajnából menekülőknek

Sopron több jótékonysági szervezete, valamint Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője is adományokat gyűjt a kárpátaljai magyaroknak és az Ukrajnából menekülők számára.

A Szent Márton Ház és Határok Nélkül Alapítvány gyűjtést szervez az Ukrajnából menekülők számára. Az alapítvány egyebek mellett takarókat, matracokat, hálózsákokat, gyermek és csecsemőápolási cikkeket, ruhákat, higiéniai termékeket valamint tartós élelmiszereket gyűjt.
Helyszín: Magyar utca 19-21
Időpont: március 2-3-4-én 8-11 óráig, március 3-án 15-17 óráig, valamint március 5-én 9-12 óráig.

A Sopron Lady Lions Club és Lions Club Sopron is összefogott és gyűjtést szervez, a tartós élelmiszer adományokat az Aromastúdió Szépségszalonba (Mátyás király utca 17.) valamint a Sáli Parketta Szaküzletbe (Ferenczy János utca 33.) várják munkaidőben. A gyűjtés március 14-ig tart. A többi civil szervezethez hasonlóan a Szeretet Háza tartós élelmiszereket, valamint tisztálkodószereket vár a menekültek számára a Kossuth Lajos utca 5. szám alatt .

Az adománygyűjtéshez Barcza Attila országgyűlési képviselő is csatlakozott. A képviselői irodában, a háború miatt bajbajutottak számára, élelmiszereket és  jó minőségű ruhaadományokat várnak.
Helyszín: Széchenyi tér 17-18.
Időpont: Hétfő-vasárnap 9-17 óra.

Legnépszerűbb cikkek