| 2020. október. 26. | 1 perc olvasás

Top Fehér Csúcsborok díjban részesült a soproni Zachár Pince

Október 24-én rendezték meg a XXVI. Szakmai Elit jótékonysági díjátadó gálát Szombathelyen. A Szakmai Elit díjátadó gála kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, - Civil és Szakmai szervezeteknek. A rendezvény keretében idén a soproni Zacher Pince nyerte el a TOP FEHÉR CSÚCSBOROK 2020 díjat.

26. alkalommal szervezték meg a Szakmai Elit jótékonysági díjátadó gálát Szombathelyen. A szakmai Elit szelleméhez itt társul  a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve. A díj célja, hogy emberek elismertsége, megbecsülése a társadalom minden rétegében erősödjön. A díj" minősítése: - olyan szakmai elismerés, amely a kreativitáshoz hozzárendeli a marketing megvalósításának sikerét is. 

A TOP FEHÉR CSÚCSBOROK 2020 DÍJ egyik nyertese a soproni Zacher Pince lett akik 2017-es Chardonnay évjáratukkal vívták ki az elismerést. 

Zachár Ágnes első generációs borászként vágott bele a borkészítés mesterségébe, egy saját kis borászat megteremtésével. Hobbiból vált hivatássá a borászat. Tanulással és gyakorlással csendben eltöltött év után 2014-es évjárata került először a nagyközönség kezébe. A borok kizárólag hagyományos eljárással készülnek, egytől egyig tölgyfahordóban érlelődnek. A pincészet zászlóshajója a fahordós chardonnay, évről évre ez a legkedveltebb boruk. Ugyanakkor soproniként szívügyének tekinti a kékfrankos legszebb arcának megmutatását.

 


Fotó: Németh Imre Facebook oldala

Borítókép forrása: Németh Imre Facebook oldala 

Legnépszerűbb cikkek