Töretlen a népszerűsége a Soproni Sportmajálisnak ( galéria )

Tizedik alkalommal került megrendezésre a Soproni Sportmajális, amelyen az idei esztendőben is több mint 200 óvodás vett részt, hogy egy felejthetetlen közösségi élménnyel gazdagodjon.

Remek, napsütéses idő várta a résztvevőket az idei Sportmajálison amelynek ezúttal is a Káposztás utcai stadion adott otthont. A tizedik alkalommal megrendezett eseményre 17 óvodából érkeztek a gyerekek, akik így több mint kétszázan mutatták be ügyességüket. A résztvevőket Csiszár Ákos, az SC.SOPRON elnöke köszöntötte, aki ismertette a lebonyolítás formáját és aki köszönetét fejezte ki az óvodák vezetőinek illetve a résztvevő gyerekeknek és szüleiknek, hogy idén is ilyen nagy érdeklődés övezi az eseményt. Mielőtt a állomásokra indultak a csapatok az utánpótlás nevelő egyesület minden résztvevőnek egy ajándék polóval is kedveskedett, amelybe azonnal bele is bújtak a gyerekek. 

A sportpáylán kilenc állomás kínált igazi kihívást a lurkóknak, amelyeken az SC. Sopron edzői és a kísérő óvónénik felügyelték és segítették az aprónépet. A gyerekek bizonyíthatták ügyességüket zsákban futásban, kötélhúzásban, célba rúgásban és célba dobásban, de természetesen az elmaradhatatlan foci is szerepelt a repertoárban. Az idei esztendőben egy extra állomás is bekerült a kihívások közé, hiszen egy légvár is felállításra került, amely igazán népszerű volt a kicsik körében.  

A jó hangulatban és élményekkel teli délelőtt zárásaként Dr. Fodor Tamás SMJV. polgármestere, Dr. Simon István SMJV. alpolgármestere és Csiszár Ákos, az SC. SOPRON elnöke köszönte meg a részvételt a gyerekeknek és kísérőiknek, majd az aktív részvétel elismeréseként minden óvodásnak egy-egy aranyérmmel kedveskedtek.  

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek