| 2018. november. 19. | 1 perc olvasás

Tudod, hogy miben rejlik a jövőd?

Idén is életre hívják a hagyományos Pályaválasztási Kiállítást. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal népszerű programján hasznos tanácsokat tudhatnak meg a pályaválasztás előtt álló iskolások.

Sokoldalú kiállítás, izgalmas szakmabemutatók – ezek várják azokat a fiatalokat, akiknek hamarosan meg kell hozniuk egy nehéz döntést: vajon hova tovább? A népszerű rendezvényen iskolák, és munkáltatók szakértői is segítenek a diákoknak a számukra ideális választás meghozatalában.


Fotó: Sopronmédia Archív

A szervezők november 22-én, csütörtökön a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban, 9 és 16 óra között várják az érdeklődőket. Az eseményt Széles Sándor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja nyitja meg az Üvegteremben. Ezután köszöntőt mondanak a Pályaorientációs Konzorcium képviselői.

A rendezvény moderátora Dr. Dernóczi Attila, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának főosztályvezetője lesz. A kiállítás és szakmabemutató a Győr-Moson-Sopron Megyei Pályaorientációs Konzorcium együttműködésével valósult meg.

Legnépszerűbb cikkek