| 2016. június. 25. | 1 perc olvasás

Tündérek és manók vették birtokba a teret

Igazi családi program a Soproni Tündérfesztivál, melyen egyszerre érezheti jól magát gyerek és szülő. Színes programok, tartalmas kikapcsolódás, tündérszárnyak, manósapkák.

Idén már kilencedik alkalommal gyűltek össze a tündérvilág kedvelői Sopronban. A Deák tér ezúttal is alkalmas helyszínnek bizonyult, sikerült valamennyi négyzetmétert tartalmasan kihasználni. 

Dr. Fodor Tamás polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy mára Sopron egyik legkedveltebb nyári eseménye lett a Tündérfesztivál. 

A Soproni Tündérfesztivál időpontja hagyományosan a nyári napfordulóhoz kötődik, hiszen évről évre a Szent Iván-ünnepéhez legközelebb álló szombaton rendezik meg. Ezért választották a szervezők idén a Napot a fesztivál vezérmotívumává.

A mesemondók is a Napról hoznak mesét, a kreatív foglalkozásokon a Nap ad majd ihletet és a helyi tánccsoportok is megmutatják napos oldalukat! A soproni és Sopron környéki óvodák szorgos munkájának köszönhetően ezúttal papírból készült napraforgók díszítik a Deák teret.

Látva a sok mosolygó arcot biztosak lehetünk abban, hogy a tündérek és manók világa ezúttal is megérintette kicsik és nagyok szívét.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek