FRISSÍTETT! Tűzhelyen felejtett étel miatt vonultak ki nagy erőkkel a soproni tűzoltók

A soproni Széchenyi tér egyik társasházához vonultak ki nagy erőkkel a tűzoltók pénteken délután a helyszíni tudósítónk elmondása szerint.

A második emeleten található ingatlanban a tűzhelyen felejtették az ételt, ami erősen füstölt és meggyulladt. A lakásból füst kezdett szivárogni, amelyet észlelve értesítették a katasztrófavédelmet. A tűzoltók a lángokat eloltották, a mentők pedig egy személyt füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak. Az egységek a lakást és a lépcsőházat átszellőztették.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Eőri Tamás főtörzsőrmester és Török Gergely törzsőrmester érkeztek elsőként a helyszínhez, akiknek a lakásban élő, de már az utcán tartózkodó idős asszony azt mondta, hogy a füsttel megtelt lakásban egy fiatal nő is tartózkodik. A rendőrök az emeleten lévő lakásban megtalálták az ágyban fekvő 26 éves nőt, akit felkeltettek, majd kikísérték a friss levegőre. 

Ezután megkeresték a füst forrását, ami egy gáztűzhelyen felejtett olajos edény volt. Az égő, kormos edény alatt elzárták a gázt, majd minden ablakot kinyitottak és kiszellőztették a lakást. Az idős asszonyt a mentők füstmérgezés gyanújával kórházba vitték.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek