| 2022. augusztus. 25. | 1 perc olvasás

Tűzijáték 2022: Kétezer forintos menettérti jegy az ország bármely részéből a fővárosba

Speciális, fixáras retúrjeggyel utazhatnak a most szombatra halasztott ünnepi programra és onnan haza az érdeklődők a hétvégén. A Tűzijáték 2022 menettérti jegy ára a megtett távolságtól függetlenül, egységesen kétezer forint. A rendkívüli ajánlat legfeljebb összesen négy főig, személyenként 800 forintért családokra, csoportokra kibővíthető. A lehetőség így a távolabbi országrészekben élők számára is jelentős kedvezménnyel teremt alkalmat egy budapesti kirándulásra, akár többnapos látogatásra.

Az ajánlattal az ország távolabbi pontjairól, pl. Sopronból vagy Szombathelyről a fővárosba induló utasok spórolhatnak a legtöbbet, ha busszal, vagy vonattal mennek Budapestre. Legalább 100 kilométer távolságról egyedül utazva is a teljes jegyár több mint felét takaríthatja meg, aki a Tűzijáték 2022-t választja. Két szülő két gyerekkel a rendes kedvezményeikhez képest közel hatezer forinttal olcsóbban vonatozhat, buszozhat a fővárosba és vissza.

A Tűzijáték 2022 menettérti jegyet a vidékről Budapestre utazáshoz 2022. augusztus 26-án és 27-én, a hazaútra 27-én és 28-án lehet felhasználni a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz járatain. A menetjegy a vasúton 2. kocsiosztályra szól, a felárak (pl. IC-helyjegyé) megfizetése vagy az autóbuszok kiegészítő jegyeinek megváltása alól nem mentesít.
Az egyéni jegy maximum 4 főig bővíthető személyenként 800 Ft-ért, azaz egy főre 2000 Ft, két főre 2800 Ft, három főre 3600 Ft, négy főre 4400 forintos áron váltható meg. Így a családok, baráti társaságok egy közös, jegy megváltásával sokkal egyszerűbben és kedvezményes áron utazhatnak vonattal és Volánbusszal.

Legnépszerűbb cikkek