| 2023. május. 14. | 1 perc olvasás

U11-es Jamboree Sopronban

A Novomatic Aréna adott otthont a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia által szervezett U11-es Jamboree-nak. A hétvége során az ország 16 csapata közül 250 gyermek mérkőzött meg egymással kevert csapatokban.

2023. május 12–14. között a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia szervezte meg az országos Jamboree-t, ahol a gyerekek más-más csapatok játékosaival alkottak csapatokat, és más-más edzőkkel küzdöttek egymás ellen.

fotó: Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia 

"Az előző évekhez hasonlóan idén is remek hangulatú mérkőzéseket láthattak az érdeklődők. Nagyon sok ügyes játékost és csapatot ismerhettünk meg az elmúlt pár napban."

A soproni csapatra különösen büszkék vagyunk, hiszen a mérkőzések során is bebizonyosodott, hogy a játékosok nagyon jó képességekkel rendelkeznek

– tudtuk meg Galavics Edinától, a Jamboree szervezőjétől.   

fotó: Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia 

Az eredményhirdetésen Csiszár Szabolcs, Sopron alpolgármestere is köszöntötte a résztvevőket.

fotó: Griechisch Tamás

"A Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia kiváló szakembereinek köszönhetően egy újabb színvonalas sporteseménynek adott otthont városunk az elmúlt napokban. Az országos Jamboree keretében 16 csapat érkezett Sopronba az ország számos pontjáról."

fotó: Griechisch Tamás
Sopron a kosárlabdázás fellegvára, hiszen a női és férfi csapat is kiváló eredményekkel rendelkezik, valamint az utánpótlás-csapatainkra is büszkék lehetünk

– mondta el a SopronMédia kérdésére Csiszár Szabolcs.

fotó: Griechisch Tamás

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek