| 2017. május. 26. | 1 perc olvasás

Új élménypark várja a gyerekeket a Károly-magaslaton (galéria)

Élményparkot adott át a Károly kilátó szomszédságában a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. A beruházás a tervezéstől a kivitelezésig hónapokat vett igénybe, és több mint 15 millió forintos költségvetésből valósult meg, melyet a mai naptól birtokba vehetnek a gyerekek.

Ünnepélyes keretek között adta át pénteken az új gyermekélményparkot a nagyközönségnek a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. a Károly-magaslaton. Az avatórendezvényen több iskola diákja és több óvoda aprósága is részt vett, ahol Dr. Simon István alpolgármester is köszöntötte őket és az ünnepi szalag átvágását is a gyermekekre bízta. 

Az új és modern játszótér építését Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata is támogatta a Lövérek program keretében, amely bizonyára rengeteg örömet fog okozni a jövőben a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

Az élményparkba került többféle hinta, mászóka, csúszda, és Sopronban egy igazán egyedinek számító mezítlábas erdeiösvény is. 

Az átadott élménypark tudatos bővítése a Károly-magaslati látogatócentrumnak, ahol a tavalyi évben a TAEG Zrt. már megnyitotta a Kőhalmy Vadászati Múzeumot és erdei büfét is, ezzel az új játszótérrel pedig tovább nőtt a Soproni Parkerdő központjának számító Károly-magaslat kikapcsolódást nyújtó lehetőségeinek száma. 


fotó: Leczovics Zsolt

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek