Új eszközökkel gazdagodott a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály!

Multifunkciós monitorokkal támogatja a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályát a Sopron és környéki motorosok csoportja. Az adományt dr. Tóth Gergely osztályvezető főorvos és Gedéné Hadarits Ilona osztályvezető főnővér vették át.

A Sopron és környéki motorosok fontos küldetésüknek érzik, hogy támogassák a civil szervezeteket, egyesületeket és intézményeket. Szűk Balázs, a Sopron és környéki motorosok Facebook-csoportja adminisztrátora kérdésünkre elmondta: a szezonzáró rendezvényükből befolyt összeggel egy 800 ezer forintos adománnyal támogatták a Soproni Gyógyközpont Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályát.

fotó: Griechisch Tamás
A légzésfigyelő berendezéseket a súlyos betegek, illetve a műtét után lábadozó betegek állapotának nyomon követésére és életjeleik rögzítésére használjuk. Az adománynak köszönhetően modern és korszerű eszközökkel gyarapodott az osztályunk

– mondta dr. Tóth Gergely osztályvezető főorvos.

fotó: Griechisch Tamás

Az ünnepség végén dr. Tóth Gergely osztályvezető főorvos és Gedéné Hadarits Ilona osztályvezető főnővér megköszönte a Sopron és környéki motorosok adományát, mellyel a Soproni Gyógyközpont betegállását támogatták.  

fotó: Griechisch Tamás
fotó: Griechisch Tamás

 

fotó: Griechisch Tamás

 

Legnépszerűbb cikkek