| 2017. július. 18. | 1 perc olvasás

Új helyen az egyik ételdoboz Sopronban

Több ételdobozt is üzemeltetnek soproni önkéntesek városunk területén, melyek közül az egyik új helyen várja az adományozókat és a rászorulókat egyaránt.

Az új helyszín a Béke út – Batsányi út sarkán található kis épület, melynek a hátsó oldalán kapott helyet az ételdoboz. Sopronban egyébként négy helyszínen van lehetőség arra, hogy tartós és hűtést nem igénylő élelmiszerekkel segítsünk a rászorulóknak. 

Ételdoboz található a Jereván lakótelepen a szolgáltató házaknál, a soproni piac épületén, a bánfalvi Hajnal téren illetve az említett Béke út - Batsányi út sarkán található tejautomata épületén

Az önkéntesek mindent megtesznek azért, hogy lehetőségeikhez képest mindig feltöltött doboz várja a rászoruló embertársainkat, azonban mindig örülnek ha valaki segíti a munkájukat és maga is elhelyez némi élelmiszert a dobozokban.

Fontos, hogy csak tartós és hűtést nem igénylő, szavatossági időn belül lévő élelmiszert tegyünk a dobozokba és arra kérik továbbra is az adományozókat, hogy a termékeket csomagolják be lehetőség szerint átlátszó, műanyag tasakba.  


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

Legnépszerűbb cikkek