| 2020. szeptember. 15. | 2 perc olvasás

Új kültéri medence, konferenciaterem és lakosztály a Hotel Sopronban - KÉPEK

Jelentős fejlesztések zárultak le az elmúlt hetekben a Hotel Sopronban. A GYSEV Zrt.-hez tartozó szállodában új konferenciatermet alakítottak ki, megújították a kültéri medencét, létrehoztak egy új lakosztályt, új gyerekszoba és kültéri játszótér várja a vendégeket. A 416 millió forintot meghaladó beruházást több mint 108 millió forinttal segítette a magyar állam.

Több újdonsággal is találkozhatnak mostantól a Hotel Sopronba érkező vendégek. A négycsillagos szálloda teljesen megújult konferenciateremmel várja az érdeklődőket. A kétszáz négyzetméteres elválasztható termet különleges fény és hangtechnikával szerelték fel, így ideális helyszíne lehet céges rendezvényeknek, baráti találkozóknak, kulturális eseményeknek.

Szintén teljes egészében megújult a hotel kültéri medencéje. Júniustól szeptemberig fürödhetnek a vendégek a 15 méter hosszú, feszített víztükrű medencében, amelyben speciális nyakmasszírozó és élményelemek szolgálják a vendégek kikapcsolódását.

A hotelben kialakítottak egy új lakosztályt, emellett a legkisebb korosztályra is gondoltak: teljesen új játszószoba és kültéri játszótér várja a gyermekes családokat.


fotó: Griechisch Tamás

- Nagy öröm a városnak, hogy a Hotel Sopron egy új fejlesztéssel gazdagodott, ami a magyar kormány támogatásával, a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési programon keresztül valósulhatott meg. Egy összesen több mint 400 millió forintos beruházást adhatunk át. A turizmus számára fontos a minőségi előrelépés, amellyel a Hotel Sopron nagyon jó úton halad. A szálláshelyfejlesztési programnak köszönhetően Sopronban több szállodafelújítás is elindult, illetve el fog indulni: támogatást kaptak a kereskedelmi, valamint az egyéb, és magán szálláshelyek. Most a koronavírus-járvány alatt ez egy lehetőség, mivel ezzel a minőségi megújulással és ezeknek a fejlesztéseknek a befejezésével magasabb színvonalon tudjuk majd várni a vendégeket - emelte ki a keddi átadáson Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője.


fotó: Griechisch Tamás

- A hotel felújítása folyamatos. Az elmúlt években több lépcsőben megvalósítottuk az emeleti szobák megújítását, átadtuk a Sky Wellness-t és a ZAKAnT Étterem is. A szállodaépület és a medence mostani felújítása és átalakítása mintegy 416 millió forintba került, a beruházáshoz a magyar állam 108 millió forintot biztosított - emelte ki Kövesdi Szilárd a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.


fotó: Griechisch Tamás

Az épület átalakítása magában foglalta az új mosdó helyiségek kialakítását, és mostantól új masszázsszoba is gondoskodik a vendégek kényelméről.

A négycsillagos szálloda közvetlen környezete is megszépült: komoly kertrendezés keretében fákat, színes virágokat ültettek, tovább szépítve a különleges panorámával rendelkező hotelt.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek