| 2023. május. 3. | 1 perc olvasás

Új lehetőségek kapujában az SKC játékosa

Az SKC játékosa, Valerio-Bodon Vincent aláírta a következő szezonra szóló szerződését, de ezzel egyidejűleg nagy lehetőséget kapott, és részt vesz a chicagói NBA-draft felmérőn, így a bajnokság további részében már nem lép pályára a csapat színeiben.

Valerio-Bodon Vincent ügynöksége nagyszerű munkájának eredményeként lehetőség nyílt arra, hogy Vincent részt vegyen a chicagói NBA draft-felmérőn és a Pro Day keretein belül megmutathassa magát az NBA scoutoknak. Annak érdekében, hogy ott minél jobb teljesítményt nyújthasson és minél felkészültebb legyen, a chicagói utazást egy hét-tíznapos felkészülés fogja megelőzni, ami az előzetes tervek szerint már az Egyesült Államokban fog megtörténni.

A Sopron KC a játékos fejlődését és további pályafutását szem előtt tartva teljes mértékben támogatja az NBA-drafton való részvételt, így a klub játékosa már nem vesz részt a magyar bajnokság felsőházi rájátszásának 5-8. helyéért vívott mérkőzéseken.

Amennyiben a következő szezonban Magyarországon folytatná pályafutását, úgy új szerződése szerint a Sopron KC csapatát fogja erősíteni.

Legnépszerűbb cikkek