Új öltözőt kapnak a fertőrákosi labdarúgók

Letették Fertőrákosi SE új öltözőjének alapkövét szombaton. A létesítmény mintegy 70 millió forintos TAO támogatási keretösszegből valósulhat meg.

- A jelenleg megyei III. osztályú csapat régi öltözője már nem felel meg a modern kor elvárásainak, és most, hogy nagy örömünkre, egyre több fiatal is az egyesülethez tartozik, szükségessé vált a fejlesztés -mondta el Palkovits János, Fertőrákos polgármestere, aki arról is beszámolt, hogy a futballpályán is el tudták végezni a szükséges átalakításokat.

látványterv
látványterv
forrás: Fertőrákosi SE

- Fertőrákoson nagyon fontos a sportegyesület és a labdarúgás, ezt én is tapasztaltam, hiszen 18 éve járok a településre futballozni. Nagy öröm, hogy a Magyar Kormánynak és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek köszönhetően a tavalyi évben 35 millió forintos, és az idei évben is hasonló nagyságrendű TAO-kerettel lehetővé válik, hogy két ütemben egy teljesen új öltöző épüljön. A beruházáshoz a település minden feltételt biztosít és megtalálták azokat a vállalkozókat, akik ezt a célt támogatják. Bízom abban, hogy a jövő évben már egy teljesen új öltözőben készülhetnek a játékosok és a fiatalok - hangsúlyozta az alapkőletételen Barcza Attila, Sopron és Térsége országgyűlési képviselője.

Az alapkövet és időkapszulát Barcza Attila, Palkovits János polgármester, Majoros Zoltán, a Fertőrákosi SE elnöke, és Dr. Tóka József támogató tette le.

Az alapkőletételt futballmérkőzések követték és pörkölttel is megvendégelték a szurkolókat.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek