| 2017. szeptember. 12. | 1 perc olvasás

Új videóval és zenei anyaggal jelentkezett a SativuS!

Új videoklippel jelentkezett a népszerű SativuS együttes. A soproni banda új kisfilmje a hamarosan megjelenő új albumnak, a TOP-nak az előfutára.

A legnagyobb zenemegosztón most debütált videó nem csak látványvilágában igyekszik megeleveníteni a 90'-es évek rapcsapatainak jól bevált klipreceptjét, hanem a mondanivalójában is erősen utal arra, hogy mi is volt olyan klassz akkoriban ennek a műfajnak a világában, amely anyag egyébként szépen illeszkedik a SativuS-tól eddig megszokott extra színvonal sorába. 

Persze a videó mellett sok újdonság is van a csapat életében, amelyben talán az első az a koncepció, ami az újításokban és a pörgősebb üzemmódra váltásban mutatkozik meg. Ide tartozik az az új információ is,hogy a csapat immár nyolctagúra duzzadt, amelynek olyan ismerős arc is aktívan a részese lett mint például a Punnany Massifból is ismert Kónyai Flórián. A pörgösebb üzemmód pedig arra vonatkozik, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő új korong anyagával útra indul majd a csapat, és igyekszik azt az ország minden szegletében bemutatni és ismerté tenni, persze nem feledve a régebbi ismert slágerek előadását sem.  

A TOP című új korongon elsősorban a rádióképes dalok kaptak helyet, ahol a rap, a trap és a magyar népzene keveredik a könnyűzenével, de mégis harmonikusan kiegészítve egymást. 

Legnépszerűbb cikkek