| 2022. november. 10. | 1 perc olvasás

Új, világító „Vasútállomás” feliratok a GYSEV állomásain

Új koncepció a zöld-sárga vasúttársaságnál: a felújított állomások homlokzatán világító „Vasútállomás” felirat és GYSEV-logó fogadja az utazóközönséget.

Az új világító „Vasútállomás” feliratot és a GYSEV-logót legelőször az októberben átadott répcelaki állomásépület felújításakor alkalmazta a vasúttársaság. A homlokzati látványterv készítője által megálmodott új elem teljes mértékben illeszkedik a GYSEV arculathoz.

A vasúttársaság döntése értelmében a világító „Vasútállomás” feliratot és GYSEV-logót idén további két helyszínen alkalmazták, és a következő időszak homlokzatfelújítási projektjei során is használni fogják az új arculati elemet.  Emellett a korábbi években felújított állmásépületeiken is kihelyezik az új feliratot, mindig szem előtt tartva az adott állomásépület méreteit, adottságait.

Az idei évtől három helyszínen várja az utazóközönséget az új „Vasútállomás” felirat: Répcelakon, Porpácon és Sopronban már elhelyezték az új arculati elemet.  A közeljövőben további 3 állomásépületen, Kapuváron, Fertőszentmiklóson és Csornán is megjelenik majd a látványos, világító „Vasútállomás” felirat és a GYSEV-logó.

Címkék: GYSEV Zrt.

Legnépszerűbb cikkek