| 2020. augusztus. 6. | 1 perc olvasás

Újabb forgalmi változás az M85-ös építésénél

A Sopron-kelet csomóponton áthaladó 84. sz. főút új korrekciós szakaszának végleges forgalomba helyezése előtt utolsó lépcsőként a kivitelezést végző vállalkozó csatlakoztatja a 8645 jelű harkai összekötő út új nyomvonalát a Harkára bevezető régi nyomvonalhoz - olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleményében.

A közleményben azt is leírták: az új aszfaltcsík kijelölt rákötési pontjához azonban olyan közel van a vasúti átjáró, hogy a 8645 jelű úton a forgalom biztonságosan nem fenntartható, ezért a harkai összekötő út teljes szélességében lezárásra kerül.

A munkák ideje alatt Harka és Kópháza között Sopronon keresztül lehet közlekedni, a terelőútvonalat sárga alapú táblák jelzik majd.

A lezárt szakasz a 861. sz. főút - 84. sz. főút - 86107 j. út (Sopron belterület: Győri út, Csengeri út) - 8645 j. út (Sopron belterület: Kőszegi út, Harkai út) útvonalon kerülhető el. Az országhatár és Kópháza felől érkezőknek, valamint Harka belterületén tájékoztató és terelőtáblák lesznek kihelyezve.

A tervezett terelés várható időtartama: 2020.08.15. - 2020.08.31.

A közleményben arra kérik a közlekedőket, hogy ebben az időszakban Kópháza és Harka viszonylatában fokozott figyelemmel közlekedjenek és kövessék a terelőtáblák iránymutatását. 

Borítókép: illusztráció, korábbi felvétel!

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek