| 2023. február. 21. | 1 perc olvasás

Újabb hasznos rendezvény az Egészséges emberibb környezetért és Virágos Sopronért program keretében

Újabb érdekes programra hívták az érdeklődőket az Egészséges emberibb környezetért és a Virágos Sopronért előadássorozat szervezői. A 160. rendezvényen Oláh László lelkész, Radnóti-díjas költő és Oltárczi Ferenc tanár tartalmas és informatív előadásait hallgathatták meg a résztvevők.

Évszakok a gyűjteményes kertünkben címmel  rendezte meg jubileumi összejövetelét a Virágos Sopronért Egyesület kedden, a vasútállomás épületében. A rendezvényen Csiszár Szabolcs köszöntötte a résztvevőket. Sopron alpolgármestere hangsúlyozta: az egyesület a város szépítése mellett kiemelt feladatának tekinti, hogy hasznos tanácsokkal és ismeretekkel lássa el a lakosságot.

Sopron egy zöld város. Az a célunk, hogy a polgárokkal közösen még szebbé és virágosabbá varázsoljuk Sopront. A civil szervezetekkel közösen az önkormányzat továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy Sopron egy komfortos és környezettudatos város legyen

- fűzte hozzá Csiszár Szabolcs. 

Az eseményen Horváth Sándor nyugalmazott főkertész kiemelte: már hagyomány, hogy a rendezvényeiken egy-egy meghívott előadó tartalmas és hasznos tanácsokkal látja el a résztvevőket. 

Az előadások nagy sikert arattak, amelyeket nagy tapssal hálált meg a közönség, és amelyeket közös tapasztalatcsere és jóizű beszélgetések zártak. 

Az eseményen Horváth Gábor fuvolaművész is közreműködött.

Legnépszerűbb cikkek