Újabb nevek a VOLT FESZTIVÁL 2017-es fellépői közül!

Bizonyára sokan várták már a mai napot, amikor is az ígéreteknek megfelelően napvilágra hoztak újabb neveket a fellépők közül a Volt Fesztivál szervezői.

Jubileumi évhez ért a VOLT FESZTIVÁL, hiszen a 2017-es esztendőben már a 25-ik alkalommal szervezik meg a leghűségesebb városban a zene ünnepét.

Rengeteg nemzetközi sztár járt már és adott fergeteges és emlékezetes koncertet Sopronban, köszönhetően a mindig újdonságokkal előrukkoló szervező csapatnak.

Az idei is különleges lesz, hiszen az mellett hogy jubileumi, most először lesz 6 napos a fesztivál és bizony az mellett, hogy a Petőfi Zenei Díj gálaműsor már második alkalommal szórakoztatja majd a közönséget, fellép a talán legjobban várt banda is, a LINKIN PARK

Volt Fesztivál
Volt Fesztivál
fotó: Leczovics Zsolt (2016)

Korábban már bejelentettek pár fellépőt, akik szintén igazi zenei csemegét szolgáltatnak majd, hiszen egytől-egyig a műfajukban kiváló zenészek. 

Ellie Goulding,Imagine Dragons, Martin Garrix, Jess Glynne, Lost Frequencies, FRITZ KALKBRENNER és SIGALA neve már korábban napvilágot látott, most azonban, Valentin napra időzítve itt van újabb nyolc név, akiket a Lővérekben üdvözölhetnek majd a rajongók:  

Pendelum, Enter Shikari, The Cult, Years and years, Knife Party, DJ Hernan Cattáneo ,Of Mice and Men, The Devil Wears Prada


fotó: Leczovics Zsolt (2016)

Legnépszerűbb cikkek