| 2022. január. 4. | 1 perc olvasás

Újabb oltási akciónapokat hirdetett a Soproni Gyógyközpont

Az oltási akcióhetek sikerére és az omikron vírus magyarországi megjelenésére tekintettel újabb oltási akciónapokat szervez a Soproni Gyógyközpont a Várisi úti oltóponton. Ezúttal is előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet felvenni akár az első, akár az elmaradt második, vagy a megerősítő harmadik oltást.

Ezúttal is előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet felvenni akár az első, akár az elmaradt második, vagy a megerősítő harmadik oltást.

Az oltási akciónapokon csak a 12 év felettiek oltása történik a Várisi úti oltóponton! Az Országos Oltási Munkacsoport döntése alapján már a 12-18 éves korosztály számára is elérhető a Covid-19 elleni harmadik adag vakcina felvételének lehetősége a soproni oltóponton.

Az 5-11 évesek oltási programja további egy héttel, január 7-ig meghosszabbodott. A korosztály tagjait a felnőtt oltási programtól elkülönítve, a kórház Győri út 15. szám alatti, II. számú épületének első emeletén, a Gyermekgyógyászati szakrendelőben fogadják. Az oltóhelyet az épület hátsó, Diagnosztikai tömb felőli bejáratán keresztül lehet megközelíteni. 
Az 5-11 évesek oltásához előzetes regisztráció és időpontfoglalás is szükséges. Az oltási időpontok folyamatosan foglalhatók, hétköznap 13 és 16 óra között. 

Legnépszerűbb cikkek