Újabb óvintézkedéseket léptetett életbe a Pro Kultúra Sopron

A koronavírus terjedésének csökkentése érdekében a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. újabb óvintézkedéseket hozott a nézők és a dolgozók biztonsága érdekében. A kézfertőtlenítési lehetőségek további növelése, a közösségi forgalmi terek még intenzív tisztítása mellett már testhőmérsékletet is mérnek a céghez tartozó kulturális intézményeknél.

A soproni színházban és fertőrákosi barlangszínházban mindenütt kézfertőtlenítési lehetőségek állnak a közönség rendelkezésére. A nézőknek kimondottan ajánlják, javasolják a maszkviselést, a dolgozóknak, munkatársaknak a közönségforgalmi terekben kötelező annak viselése. A mosdókat, pultokat, folyosókat, kilincseket az eddigieknél is gyakrabban fertőtlenítik, s a takarítások, átszellőztetések számát is lényegesen növelték. Az események előtt és után fokozatosan, zsiliprendszer-szerűen zajlik a közönség mozgatása.

A Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. arra kéri a nézőket, hogy csak tünetmentesen látogassák a rendezvényeiket. A közönségnek szóló részletes tájékoztatási szpotot, biztonsági útmutatót, látogatási szabályzat módosítást a céghez tartozó minden telephelyen, a kulturális események, előadások, hangversenyek, koncertek előtt bejátsszák.

Legnépszerűbb cikkek