Újabb soproni tornászsikerek

A Soproni Torna Club fiataljai újabb komoly sikereket értek el a legutóbbi országos versenyen: harmincan képviselték a soproni színeket, négy csapat indult az STC képviseletében, végül egy bajnoki címet és egy ezüstérmes helyezést is szereztek a fiatal soproni hölgyek.

Kőhidiné Fleck Szilvia szakosztályvezető elmondta: a Gyermek-Zsebibaba országos versenyen a legfiatalabb korosztályban induló soproni tornászok olyan nyugodtsággal versenyeztek, mintha minden héten versenyre járnának, pedig a Csiszér Julcsi, Fenyvesi Adél, Gárdai Zsófi, Kereszty Zsóka, Sebestyén Nóra, Vidó Virág, Wagner Karolina, Zrínyi Zselyke összetételű együttesnek ez volt az első országos versenye.

Az Ivanics Dorottya, Hámori Borka, Hámori Panka, Kóczán Hanna, Nyikos Sára, Újvári Dóra, Vidó Hanna, Völgyi Angelika összeállítású „B” csapat a 7. helyen végzett.

A Soproni Torna Club „A” csapata fantasztikus versenyzéssel, országos összesítésben a második helyen végzett. Az együttes tagjai: Csete Luca, Kander Mia, Pölz Réka, Pölz Tímea, Seidel Trinity, Soós Vivien és Varga Regina.

A II. kategória „A” csapata országos bajnoki ezüstérmet szerzett. A csapat tagjai (balról-jobbra): Pölz Tímea, Pölz Réka, Kander Mia Amina, Varga Regina, Seidel Trinity, Csete Luca, Soós Vivien
A II. kategória „A” csapata országos bajnoki ezüstérmet szerzett. A csapat tagjai (balról-jobbra): Pölz Tímea, Pölz Réka, Kander Mia Amina, Varga Regina, Seidel Trinity, Csete Luca, Soós Vivien

– Ezt legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, de a meglepetéseknek szerencsére itt nem volt vége: a III. korcsoportban a Farkas Krisztina, Godawaszky Stella, Horváth Alexa, Maráczi Hanga, Nagy Diána, Sugár Krisztina, Vida Bianka összeállítású csapattal nagylányaink országos bajnokok lettek, ami komoly elismerése a nálunk folyó munkának – mondta a szakosztályvezető.

Az egyéni versenyzők közül Varga Regina a 2008 és fiatalabb korosztályban a pontszerző 6. helyet szerezte meg.

– Boldogok vagyunk, hogy fel tudtuk venni a versenyt az ország többi egyesületével, sőt néha kiemelkedő eredményt is el tudtunk érni. Köszönet érte a szülőknek és az edzőkollégáknak – tette hozzá Kőhidiné Fleck Szilvia.

Legnépszerűbb cikkek