| 2022. január. 27. | 1 perc olvasás

Újabb színvonalas eseménynek adott otthont a Lőver Uszoda!

A megyei Diáksport Egyesület és a Sportfelügyelet által rendezett versenyen több korosztályban és több számban úszhattak a résztvevők. Szép számú soproni siker született, így utazhatnak a debreceni országos megmérettetésre.

Izgalmas futamokat rendeztek csütörtök délelőtt a Lőver Uszodában. A versenyen az általános és középiskolai korosztály is képviseltette magát. Sok tehetséges soproni sportoló is rajthoz állt. Többen már egészen kiskorukban elkezdték a sportágat, és azóta aratják a sikereket. A legjobbakat a futamok után díjazták. Az eredményhirdetésen Csiszár Szabolcs gratulált a fiataloknak.  

„A Győr-Moson-Sopron Megyei Diáksport Egyesület, a Soproni Sportfelügyelet és a Széchy Tamás Sportiskola szervezésében valósult meg a mai úszóverseny. Tavaly Sopron a rangjához méltó, modern, XXI. századi színvonalú uszodával gazdagodott, amely kiváló lehetőséget biztosít a sportolásra és a minőségi kikapcsolódásra. A korszerű létesítmény a jövőben is számtalan eseménynek fog otthont adni” – mondta Csiszár Szabolcs alpolgármester.


fotó: Máthé Alexandra

A soproniak sikeresen szerepeltek a megyei döntőn. A győztesek továbbjutottak az országos döntőre, melyet március 19-20-án rendeznek meg Debrecenben.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek