| 2018. február. 14. | 2 perc olvasás

Újabb sztárok a Volt idei kínálatában!

Valentin napon újabb világsztárokkal lepte meg közönségét a Telekom VOLT Fesztivál. Először áll hazai színpadra az amerikai szupersztár csapat, az Avenged Sevenfold, várhatóan gigantikus show-val tér vissza Sopronba az elektronikus zenei élet egyik igazán ikonikus alakja, Steve Aoki, érkezik a The Kills és az X Ambassadors is.

Az idei VOLT-ra korábban már többek között a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts és a Limp Bizkit részvételét jelentették be a szervezők. A június 26-án induló ötnapos VOLT-ra április 13-ig lehet kedvezményes jegyekhez jutni. 

Több ezer rajongó álma válik valóra júnus végén: Sopronba érkezik az amerikai metál színtér közel 20 éve meghatározó zenekara, az Avenged Sevenfold, akik eddig megjelent 7 nagylemezükön a metalcore-tól a heavy metálon át eljutottak mostanra a progresszív metálig is - a legnagyobb klubok és a legnevesebb rockfesztiválok fő fellépői.


www.volt.hu

Az elektronikus zenei élet egyik legmeghatározóbb figurája, a DJ-producer Steve Aoki néhány évvel ezelőtti soproni fellépésekor szeretett bele a Hűség Városába. Akkor, a koncertje előtt egyedül járta be a várost: betért a helyi kocsmákba, megnézte a nevezetességeket és az Instagramon mutatta meg élményeit. Sopron cukrászai újra készülhetnek, hiszen Steve idén is tucatnyi habos tortával ajándékozza meg azokat, akik “cake me!” üzenettel várják a küzdőtéren. 


www.volt.hu

Itt lesz Sopronban az egyik legizgalmasabb hangzásvilággal rendelkező brit duó, a bluesos, vadóc indie rockos The Kills, akiket az idei nyáron most tenyerükön hordoznak a legizgalmasabb európai fesztiválok, a tengerentúlról pedig az X Ambassadors hozza el dallamosabb rock-slágereit, őket ráadásul első alkalommal láthatja a magyar közönség. 


www.volt.hu

A Telekom VOLT Fesztivál eddigi line-upja: 

- Depeche Mode, 
- Iron Maiden, 
- Avenged Sevenfold, 
- Limp Bizkit, 
- Hurts, 
- Steve Aoki, 
- Hollywood Undead, 
- Skillet, 
- The Kills, 
- X-Ambassador, 
- Alan Walker, 
- Rudimental DJs 


www.volt.hu

Legnépszerűbb cikkek