Újra meghirdették az adventi rajzpályázatot!

Ebben az esztendőben is egy különleges karácsonyi játékra hívják a rajzolni szerető gyerekeket, hogy idén is megteljen a soproni adventi naptár minden "ablaka"! Az utóbbi évek hagyományaihoz hűen várják a legfeljebb 14 éves fiatalok alkotásait advent és karácsony témakörben. Ahogy eddig, úgy sorsolás után ezúttal is 24 rajz kerül majd városunk ünnepváró kalendáriumába, emellett év végéig valamennyi beküldött művet közzéteszik a Soproni Advent Facebook-oldalon!

Az ideális alkotás élénk színű, A3-as vagy A4-es méretű és a rajzlap alakjától függetlenül, lehetőleg négyzet kompozícióban készül. A technika az idei évben is szabadon választható, akár digitális rajzprogrammal is készülhetnek az alkotások. A szervezők kérik, hogy a rajzoló NEVÉT, ÉLETKORÁT és POSTAI CÍMÉT tüntessék fel munkáikon! Nevelési-oktatási intézményen keresztül történő beküldés esetén a kapcsolattartó elérhetőségének megadása is szükséges.

A rajzokat 2022. NOVEMBER 22. (kedd) 12:00-ig szkennelve kérik beküldeni az [email protected] e-mail címre. Akinek erre nincs lehetősége, az bedobhatja rajzát a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ előterében elhelyezett gyűjtődobozba is.

Borítókép; pixabay 

Legnépszerűbb cikkek