Újra Teátrumi Színözön Sopronban - Alternatív és amatőr társulatok is csatlakoztak az ünnephez

  2016. szeptember 27. - www.sopronmedia.hu (Varga Róbert)

Immár negyedik alkalommal rendezi meg a Teátrumi Színözönt a Soproni Petőfi Színház október 1-én. Az évad legjobb alternatív és amatőr színházi előadásainak, társulatainak a bemutatkozása kapcsolódik az intézmény ünnepi szezonjához.

Nagyszabású programsorozattal ünnepli szeptemberben és októberben a soproni teátrum, hogy a város közgyűlése 25 évvel ezelőtt határozott arról, megalapítja a településen az önálló Petőfi Színházat. A születésnapot ebben az évben már elkezdte ünnepelni a színház, magyar évadot zártak a nyáron, a most ősszel kezdődő szezonban pedig színes programokkal tisztelegnek a jubileum előtt. Ehhez kapcsolódva rendezik meg a IV. Teátrumi Színözönt, amely október 1-én (szombaton) délelőtt 11 órától egészen estig tart a soproni színházban.

Komlói Súgólyuk Színház : Család ellen nincs orvosság

Komlói Súgólyuk Színház : Család ellen nincs orvosság

A nézők a komlói Súgólyuk Színház Család ellen nincs orvosság című komédiáját, az érmihályfalvi Móka Színjátszó Csoport Bányavirág című produkcióját, a Körmendi Kastélyszínház Társulat Csehov-komédiák című darabját és a győri Rév Színházi és Nevelési Társulat De mi lett a nővel? című férfimeséjét tekinthetik meg. Utóbbi társulat ezzel az előadással nyerte el az idei Komlói Amatőr Színházi Találkozó (KASZT) fődíját.

Győri Rév Színházi és Nevelési Társulat :  De mi lett a nővel?

Győri Rév Színházi és Nevelési Társulat : De mi lett a nővel?

Körmendi Kastélyszínház Társulat : Csehov-komédiák

Körmendi Kastélyszínház Társulat : Csehov-komédiák

Kérem, várjon... Kérem, várjon...