Újra nyitja kapuit a Fagus Hotel

Többéves előkészület után a végéhez értek a Fagus Hotel Conference & Spa Superior felújítási munkálatai, és újjászületett környezetben, letisztult designnal és különleges szolgáltatás-kínálattal várja 2022. augusztus 1-től a vendégeit.

A szálloda ünnepélyes megnyitójára csütörtökön délután került sor, ahol a résztvevők közösen tekinthették meg a kívül-belül megújult épületet. A megnyitón Sáfrány Tamás, az Adventor Hotels Kft. ügyvezetője köszöntötte a résztvevőket.
A megnyitót követően Vigh-Guttmann Barbara, az Adventor Hotels Kft. sales és marketing igazgatója nyilatkozott a Sopronmédiának: "Az elmúlt két év nagy munkálatait zárhattuk le. Rengeteg összetett folyamat és tervezés áll az elmúlt időszak mögött, de nagy öröm számunkra, hogy augusztus elsején a szálloda ismét megnyithatja kapuit. A hotel 144 szobával várja a vendégeket. A felújítás során törekedtünk arra, hogy a vendégeink a megszokott Fagus-élményt tudják újraélni egy megújult színvonalon."

Fotó: Griechisch Tamás

A rendezvényen részt vett dr. Simon István, Sopron alpolgármestere is, aki személyesen gratulált a befejezett munkálatokhoz. - Gratulálunk a tulajdonosnak, hogy meghozta azt a helyes és jó döntését, hogy felújítja ezt a hotelt. Gratulálunk a kivitelezőnek, hogy ilyen gyorsan, ilyen jó munkát végzett. Kívánjuk a menedzsmentnek és a munkatársaknak, hogy jól, hatékonyan és eredményesen működtessék ezt a szép hotelt. Mi, soproniak nagyon örülünk ennek a fejlesztésnek, mert Sopron a turizmus ágazatban rendkívül érdekelt – fogalmazott az alpolgármester.

 

Fotó: Griechisch Tamás

Az erdei környezet és a modern enteriőr találkozásából született meg az elegáns színvilágú, természettel összhangot alkotó szálloda. A teljes körű felújítás és imázsváltás részeként sor került belsőépítészeti átalakításra, valamint a szolgáltatások megújítására. A szálloda fő profilja a rendezvény- és spa szolgáltatásokra épül. A meglévő, 436 m2-es konferenciaterem átalakítása során szekcionálható, különállóan is igénybe vehető termeket alakítottak ki, ezáltal akár egyszerre több rendezvény számára is rendelkezésre tudnak állni. Továbbá egy saját erkéllyel és különleges kilátással rendelkező meeting room is biztosítja a megfelelő rendezvényhelyszínt, mely a legfelső emeleten helyezkedik el. A spa részleg kibővített szolgáltatásokkal biztosít helyet mind a szállóvendégek, mind a külső vendégek számára. Az exkluzív spa-világban egy 75 m2-es úszómedence, egy 37 m2-es élmény- és egy 33 m2-es gyerekmedence várja a vizek szerelmeseit. A kétszintes szaunavilág finn szaunával, ördögszaunával, aromaszaunával, infraszaunával, gőzfürdővel, jégkúttal, fűtött és relaxációs pihenőpadokkal, 2 dézsás zuhannyal és 2 hagyományos zuhannyal, valamint szaunaattrakciók és kényeztető kezelések széles választékával rendelkezik.

Fotó: Griechisch Tamás


A szobák kialakításának tekintetében egy részleges átalakítás történt, igazodva a megtervezett modern stílusjegyekhez és színvilághoz. A négycsillagos Fagus Hotel 144 szobát foglal magában, melyek a klasszikus szobatípusokon túl a tágasabb és exkluzívabb szobák skáláját is felvonultatják. A nagyobb méretű szobatípusok közé sorolhatók a „Forest” szobák, a Family Apartmanok, Family Suite-ek, valamint az összekötő ajtós családi szobák, melyek a családok számára maximális kényelmet biztosítanak. A legfelső emeleten luxus lakosztályok kerültek kialakításra, melyek a Top Floor Suite megnevezésre hallgatnak. Ezek a szobák egy nappaliból és egy hálószobából állnak, egyedi fürdőszoba-megoldással. A legnagyobb, egyben legelegánsabb Top Floor Grand Suite lakosztályok egy különleges és romantikus épített káddal rendelkeznek, valamint hatalmas teraszuk páratlan kilátást biztosít a mesés természeti környezetre.
A kékfrankos városában elengedhetetlennek minősült a Soproni borvidék zamatos borainak kínálatát kihasználni, ezért a gondosan válogatott alapanyagokból készült minőségi ételek mellett a helyi borvidék ízeivel is megismerkedhetnek a szálloda EverGreen éttermének vendégei. A félpanziós ellátás keretén belül, reggelente bőséges választékú büféreggelit, esténként ínycsiklandozó svédasztalos vacsorát szolgálnak fel. A kóstolásra tervezett borokat tökéletesen kiegészíti a magyar és a nemzetközi konyha ízvilágán alapuló, széleskörű kínálat. A napközbeni frissítő italokról és könnyed falatokról további három bár választéka gondoskodik. A bárok kínálatán felül Maxibár áll 0-24 órában a vendégek rendelkezésére.


A Fagus Hotel további különlegessége a botanikus kert, amely különleges növényvilággal és saját tóval is rendelkezik. Egyediségét az adja, hogy az erdő lábánál helyezkedik el, ezáltal biztosítva az egyedülálló hangulatot és a megnyugtatóan csendes légkört. A szálloda EverGreen éttermének terasza erre az egyedi kertre nyújt betekintést, hogy azt a vendégek jó idő esetén bármikor megtekinthessék egy kellemes reggeli vagy vacsora mellett.
A gyermekes családokra is gondolva, a szálloda családi szobáival azonos emeleten egy játszószoba is helyet kapott, mely letisztult játékokkal és pihenősarokkal várja a gyermekeket. Továbbá a botanikus kertben egy játszóteret is kialakítottak, hogy a természeti környezet friss levegőjén tartózkodva a legkisebbeket is biztos helyen tudhassák hozzátartozóik.
A Fagus Hotel Conference & Spa****Superior nyitási kedvezménye lehetőséget biztosít a kiemelt szolgáltatások kedvezményes áron való hozzáféréséhez.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek