UnbelievABLE projekt - Soproni és környékbeli szervezetek is csatlakoztak a kezdeményezéshez

  2020. október 29. - www.sopronmedia.hu

Az állatvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet az UnbelievABLE projekt. Az országos kezdeményezéshez csatlakozott cégek termékeinek megvásárlásával egy állatvédő egyesületet vagy menhelyt is támogathatnak a vásárlók.

Az UnbelievABLE projekt keretében tartottak termékbemutatót Sopronban. A kezdeményezéshez olyan soproni és környékbeli szervezetek is csatlakoztak, akiknek kiemelten fontos az állatvédelem . A jótékony akciót a partnercégek termékeinek megvásárlásával támogathatják a vásárlók. 

- Ezt a projektet azért találtuk ki, mert már nagyon régóta támogatunk állatvédő szervezeteket. Kitaláltunk egy termékcsaládot, ami UnbelievABLE névre hallgat és aki ezekből a termékekből vásárol az automaikusan támogatja az állatvédelmet. A partnereink és az UnbelievABLE oldalain megtakinthetik a lelőhelyeket. Szeretnénk mindenkit arra buzdítani, hogy akár partnerként, lelőhelyként, forgalmazóhelyként csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez, hiszen itt minden egyes megvásárolható termékkel automatikusan támogatja az állatvédelmet. - emelte ki Gulyás László, az UnbelievABLE projekt vezetője. 

Fotó: Fodor Regina

A kezdeményezéshez a soproni Gangl borászat, a Kakasbonbon csokoládémanufaktúra, a Krois Brewery Sörfőzde, és az országos szinten ismert Quebeck kutyástáplálék kiegészítő cég is csatlakozott. A termékbemutatónak otthont adó Hotel Sopron az elmúlt években számtalan kutyabarát szolgáltatással bővítette kínálatát. 

Az érdeklődők a projekt Facebook oldalán tehetnek ajánlásokat arra vonatkozóan, hogy mely egyesületek vagy menhelyek kapjanak támogatást. A projekthez egy fertőrákosi Sörfőzde is csatlakozott, akik már több hasonló programban is részt vettek.

Fotó: Fodor Regina

- Az év elején csatlakoztunk a kezdeményezéshez. Minden megvásárolt üveg után száz forintot kap az egyesület, ezeket a termékeket a saját webáruházunkon illetve a partnereink honlapján is megvásárolhatják – emelte ki Mühl Erik, a Krois Brewery Sörfőzde tulajdonosa. 

A termékbemutatón részt vevő cégek képviselői kiemelték: Örömmel csatlakoztak a nemes célt szolgáló projekthez. 

Fotó: Fodor Regina

Kérem, várjon... Kérem, várjon...