| 2021. október. 2. | 1 perc olvasás

Ünnepélyesen nyitotta a szezont a Sopron Basket

Két idegenbeli győzelem után szombaton délután hazai pályán folytatta szereplését a Sopron Basket a honi bajnokságban. A hagyományoknak megfelelően ünnepi keretek között nyitották meg a szezont, melyen az újonc BKG PRIMA Szigetszentmiklós volt az ellenfelük. A mérkőzést 73-53-ra nyerte a Sopron Basket.

Már 14 órától várták az érdeklődőket rendezvényükre, melyen az első óra a versenyző csapatoké volt. A gyakorlataikon keresztül betekintést nyújtottak a sportakadémián végzett sokrétű munkába, többek között a labdás, erőnléti, korrekciós és regenerációs edzésekbe. 15 órakor átadták a terepet bemelegítésre a főszereplőknek, a két felnőtt csapat játékosainak, melyet 15.30 órakor 10 perc erejéig a legkisebb darazsak, az iskolai előkészítő csoportok bemutatója szakított meg. 16 órakor pedig kezdetét vette a fényshow-val kísért ünnepélyes program, melynek keretében átadták az Év Embere díjat is, amit Gáspár Dávid vezetőedző kapott meg.


fotó:Filep István

- Az elmúlt 20 évben talán még soha nem indult olyan nehezen a szezon, mint idén. Az biztos, hogy ez türelmet igényel a csapat vezetése részéről, az edzői stáb részéről. A játékosok rendkívüli erőfeszítéseket tesznek, hiszen csak egy maréknyi felnőtt játékosunk van, nagyon fiatal tehetséges akadémistáink. Abban bízom, hogy le fogjuk tudni küzdeni ezeket a nehézségeket, és miután mindenki a fedélzetre kerül, úgy, ahogy azt a tervezőasztalon, a szezon végén meghirdettük, azt követően lehet majd látni azt a Sopron Basketet, amit valamennyien, minden soproni szeretne a pályán tudni. A célunk nagyon világos és határozott: a soron következő edzést 100 százalékos precizitással kell megcsinálni, és a soron következő mérkőzésre szabad kizárólag csak koncentrálni -nyilatkozta Török Zoltán ügyvezető.


fotó:Filep István

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek