| 2017. december. 15. | 2 perc olvasás

Ünnepi hangulatban zárta az évet az SC. Sopron

Pénteken tartotta hagyományos karácsonyi évzáróját városunk legnagyobb labdarúgó utánpótlásbázisával rendelkező egyesülete az SC. Sopron.

A rendezvénynek a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ adott otthont, amelyen az egyesület apraja és nagyja is részt vett.  

Csiszár Ákos az SC. Sopron elnöke köszöntőjében elmondta, hogy nem tér ki különösebben az év szakmai munkájának értékelésére, hiszen azt korosztályonként az edzők segítségével már megtették, de összefoglalásként elmondhatja, hogy ismét sikeres évet zárt az egyesület, amit számtalan eredmény is bizonyít. Az eredmények mellett az idei esztendőben már több hazai labdarúgóakadémia is felvette a kapcsolatot a soproni egyesülettel, akik érdeklődnek a soproni játékosok iránt, ami szintén azt bizonyítja, hogy jó úton jár a szakmai munka. 

Hozzátette, mindezek mellett a legfontosabb számukra, hogy a gyerekek és a fiatalok igazi közösségeket, csapatokat alkossanak, ahol a közös sportélmények és sportsikerek még jobban összekovácsolják őket. Az egyesületnek már közel 600 igazolt labdarúgója van, ami egyrészt nagy öröm, másrészt hatalmas kihívás is számukra, hiszen igyekeznek továbbra is mindenkinek biztosítani a céljai elérését, aminek érdekében a  minőségi munkára fektetik a hangsúlyt.

Hangsúlyozta és megosztotta a megjelentekkel azt az örömteli hírt is, hogy már több játékos kapott a korosztályos válogatottakba meghívást, akiknek külön is gratulált, hiszen ez a hatalmas siker nem csak az ő számukra jelentős esemény, hanem az egyesület számára is nagy elismerés.

Csiszár Ákos zárszóként megköszönte az egyesület támogatóinak, játékosainak, az edzőknek, segítőknek és a szülőknek is ez elmúlt sikeres esztendőt és kívánt kellemes ünnepeket és boldog új esztendőt.  


fotó: Leczovics Zsolt

Dr. Simon István, Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere is köszöntötte az ifjú labdarúgópalántákat, aki ünnepi köszöntőjében gratulált a fiatalok sportszeretetéhez, a kitartásukhoz és elért eredményeikhez. 

Az alpolgármester külön megköszönte az egyesület vezetőinek és edzőinek egész éves munkáját, valamint a szülőknek is köszönetet mondott, hogy támogatják és segítik gyermekeiket abban, hogy a választott sportágukban tölthetik a szabadidejüket. 

Dr. Simon István kiemelte, hogy az általuk is ismert minőségi szakmai munkán túl, az egyesület a technikai fejlődés útjára is lépett, hiszen a következő évben megépülhet az egyesület  Ágfalvi úti bázisán a központi épületük is, amely biztosítja az állandóságot és a biztos pontot az SC. Sopron életében.

A következő esztendőre szintén sikeres és sportélményekben gazdag évet kívánt az egyesületnek és sportolóinak egyaránt a város önkormányzatának nevében is.  


fotó: Leczovics Zsolt

fotó: Leczovics Zsolt

A köszöntőket követően az ünnepségre készített videóbejátszásokkal színesítették a rendezvényt, amivel a korosztályos csapatok készültek erre az eseményre, majd az SC. Sopron lánycsapatának a produkciója színesítette a programot, amely hatalmas sikert aratott.  

Az ünnepi műsort a különdíjak átadása követte, ahol az egyesület köszöntötte az egyesület év edzőinek választott szakvezetőit, az év csapatát, valamint külön köszöntötték Páder Vilmos sajtóreferensüket, aki  Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata döntése értelmében a Sopron Sportjáért díj elismerésében is részesül. 

A rendezvény záróakkordjaként a  gyermekek ajándékozása sem maradhatott el, ahol minden fiatal labdarúgó csapatképpel, SC. Sopron ajándék pólóval és hátizsákkal gazdagodott. 

 

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Címkék: SC. Sopron

Legnépszerűbb cikkek